Oferte

Cele mai citite

Ma mai inspir de aici

Noutati

Campania Back To School - Oferte si reduceri pentru elevi

In perioada urmatoare are loc o noua initiativa a unor magazine online, scopul acestora este de a oferi parintilor produse necesare elevilor care se duc la scoala, fie pentru prima data la clasa 1 fie celor care sunt mai avansati, in anii superiori.
Prima oferta de care va vorbim vine de la Zambirici, acestia ofera reduceri substantiale de pana la 20% pentru o gama larga de produse precum ghiozdane sau penare. Pentru a vedea promotia completa accesati bannerul de mai jos.

O multime de produse reduse se mai gasesc si la advertiseri precum Kurtman care ofera uniforme, camasi si pantaloni iar cei de la Libris ajuta parintii la achizitionarea cartilor din orice domeniu.
Si astea fiind spuse ramane sa vorbim acum si despre bugete fiindca nu toti parintii isi permit sa cumpere in fiecare an lucruri noi pentru copii, sunt cazuri de familii sarace in care un penar este folosit din clasa intai pana in a patra iar in multe situatii unii copii nici macar nu isi permit sa isi cumpere carti si caiete ci se bazeaza pe ceea ce primesc de la scoala sau de la alte persoane generoase.
Ca o ironie a sortii alti scolari care dispun de tot ce isi doresc nu prea vor sa invete si desi parintii lor le ofera totul ei nu prea dau mare importanta scolii si e pacat ca se ajunge aici, ca nu exista un echilibru intre una si alta. Mi-as dori ca toti sarmanii sa beneficieze de asistenta sporita din partea statului, mai ales cei care obtin note bune la scoala, care arata interes pentru carte fiindca merita sa investim in ei, decat sa se cheltuie bani de la buget pe alte prostii mai bine s-ar gandi la acesti copilasi care vor sa mearga la scoala insa nu au cu ce, sa se infiinteze vreun fond national de ajutorare sau ceva similar care sa sara in sprijinul acestora fiindca prea multe fonduri sunt irosite degeaba.
Se stie prea bine ca viitorul unei tari sta in tineri si in educatia oferita acestora iar daca guvernantii nu se intereseaza de asta ma intreb atunci cine trebuie sa o faca? Cei din alte tari? Nu, ei nu o vor face si vom asista incet la decaderea totala a sistemului de invatamant din Romania. Iar asta ar intrista pe multi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu